divendres, 10 d’octubre del 2014

Colònies de cicle mitjà

A l'atenció de les famílies de 4t

Benvolguts/des pares i mares de l'alumnat de 4t de Primària:

Aquest crus els/les alumnes de 4t anirem de colònies a Tamarit (Tarragona) els dies 27 i 28 d'abril de 2015.

Caldrà lliurar a les tutores abans del 8 de novembre la corresponent autorització, conjuntament amb el resguard d'haver realitzar el pagament de la bestreta de reserva (30 €). És molt important que com a concepte d'aquest ingrés hi consti el NOM i COGNOMS de L'ALUMNE/A i el curs (4t A o B). Aquest ingrés es pot fer a qualsevol oficina del BBVA al número de compte següent:

ES09 0182 9734 0502 0013 2065

En el segon trimestre us informarem d'altres aspectes sobre aquestes colònies (què cal portar, etc) i de la resta de l'import que haureu d'ingressar.

Us recordem que per anar de colònies és imprescindible haver pagat prèviament la totalitat de la quota de material i sortides.

Atentament, 
les tutores de 4t

Autorització d'assistència i de realització d'activitats de colònies de 4t (2015)
(Cal tornar-la a la tutora complimentada, signada i acompanyada del resguard bancari conforme s'ha realitzat el pagament de la bestreta, abans del divendres 8 de novembre de 2014).

En/Na .................................................................. amb DNI ..........................., com a pare/mare/tutor-a de l'alumne/a ........................................................................... de 4t ............, autoritzo que el meu fill / la meva filla realitzi les colònies escolars a Tamarit (Tarragona) els dies 27 i 28 d'abril de 2015.

Data:                                                                                             Signatura pares: