dimecres, 30 d’octubre del 2013

Colònies de 2n (autorització i reserva)



COLÒNIES CICLE INICIAL 

CURS 2013-2014

Benvolguts pares:
Aquest any els nens i nenes de segon marxem de colònies. Les colònies són un espai de convivència diferent a l’escola. Cal aprofitar-ho per aprendre tots junts a relacionar-se i compartir experiències. Marxarem els dies 3 i 4 de juny a la casa “MAS BADÓ” de Sant Quirze Safaja.

El preu de les colònies serà aproximadament de 100 € i inclou:
o       Viatge en autocar
o       Allotjament
o       Dinar del 1r i 2n dia
o       Berenar del 1r dia
o       Sopar del 1r dia
o       Monitoratge i material de les activitats

Cal fer una paga i senyal de 30€.  a l'entitat Catalunya Caixa de la carretera de Ribes, oficina 0871. Nº 2013 0871 67 0200313920 indicant:  nom i cognoms de l’alumne/a com a concepte.
Es necessari retornar l’autorització i el rebut de pagament als tutors abans de dilluns 25 de novembre. El segon pagament es realitzarà a l’abril.
Us recordem que per anar de colònies és imprescindible haver pagat la totalitat de la quota de material i sortides pedagògiques.

En el cas que el/la  vostre/a fill/a  NO vingui de colònies, aviseu als tutors amb la finalitat de fer una reserva a la casa de colònies  més acurada.
.......................................................................................................................................................

AUTORITZACIÓ SORTIDA PEDAGÒGICA


En / Na                                                                                 amb DNI                            , pare, mare o tutor/a de l’alumne/a                                                                              que pertany al curs de                                        , autoritza el seu fill / la seva filla a assistir a la sortida pedagògica: colònies a Mas Badó  el proper dia     3 i 4          de  juny        de   2014        .


Les Franqueses del Vallès,                   de                                      de                      .
Signatura del pare, mare o tutor/a