dimarts, 22 d’octubre del 2013

Circular VAGA dia 24 d'octubre



A L’ATENCIÓ DE TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE

Com ja deveu saber hi ha convocada una VAGA del sector de l’Educació  el proper dijous dia 24 d’octubre contra la LOMCE i les mesures que configuren la política econòmica i antisocial dels governs central i català i que estan comportant una greu retallada a l’ensenyament.

Tots els sindicats del sector donen suport a aquesta jornada de vaga i fan una crida a les famílies per tal de què considereu les raons que es donen per fer vaga (podeu consultar-les a les pàgines web dels mateixos sindicats)  i  que no porteu els/les  vostres fills/es a l’escola el dia 24 d’octubre.

Amb l’aprovació de la LOMCE i amb  l’excusa de la crisi, els treballadors i treballadores de l’ensenyament públic català estem patint un seguit de retallades que empitjoren les condicions de treball, redueixen els nostres salaris , al mateix temps que disminueixen els recursos que necessita l’ensenyament públic del nostre país. La nova llei i les mesures preses pels governs creen les condicions que deterioren greument la qualitat de l’ensenyament públic català essent els principals perjudicats els/les vostres fills/es.

El dret a la vaga és un dret personal i com a tal hi ha mestres de l’escola que han decidit d’exercir-lo.

Seguint la normativa queden garantits els serveis mínims que fixa el Departament d’Ensenyament per aquelles famílies que decideixin portar els/les  nens/es a l’escola. L’activitat SEP dels alumnes de 1r, 2n i 6è de 12’30 a 13’30 h. no es durà a terme. Tanmateix, no podem assegurar la normalitat en el funcionament del centre ni en les activitats extraescolars que organitza l’Ampa.

Pel que fa als usuaris de menjador que no en facin ús aquest dia, se’ls descomptarà l’import establert a la normativa interna.

Us demanem la vostra comprensió i col·laboració.


                                                                                              Direcció